Een scala aan relatiegeschenken pennen

Ik vind het belangrijk om mijn bedrijf zichtbaar te maken. Dit kan je op allerlei manieren doen. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om bijvoorbeeld pennen te hebben waar je logo op staat. Dit geeft, naast dat het praktisch is, ook weer bekendheid aan je bedrijf. Goed, ik had aan een collega gevraagd of ze een nieuwe stapel relatiegeschenken pennen wilden bestellen bij een bedrijf waar we dit altijd doen.

pennen-bedrukken-goedkoop

Deze desbetreffende collega kan soms erg zenuwachtig worden, hij is wat faalangstig en is dan bang om iets verkeerds te doen. Dit is natuurlijk niet erg, maar wel erg vervelend voor hem.

Het pakketje kwam binnen

Naamloos

Na een week kwam het pakketje binnen. De pennen. Ik maakte het pakketje open en zag dat er meer dan 1000 pennen waren besteld. Helemaal top. Maar toen ik ze beter bekeek zag ik dat de helft onze nieuwe logo had, en de andere helft ons oude logo. Onze oude logo gebruiken we al zes jaar niet meer, dus ik vroeg me af wat hier de reden voor was. Ik ging naar de collega toe, en hij begon meteen te stamelen, hij wist het niet zeker, en dacht dat het misschien ook wel leuk was om het oude logo weer te doen. Ik zei dat dit niet perse de bedoeling was, maar uiteindelijk vond ik het wel leuk. Ik liet de pennen met het oude logo aan mijn partner zien, en ze zij dat ze die mooier vond. Wat ook zo was. Later gaf de collega toe dat hij het ook mooier vond en het daarom had gedaan. Nu hebben we een beetje van beide!