Samen met de kinderen naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Wat hebben wij genoten in het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Ondanks dat deze plek nog niet zo heel erg lang bestaat, is het nu al vaakGuestHouse Hotel Kaatsheuvel volgeboekt. Wij zijn hier ene paar dagen met onze kinderen heen geweest. In eerste instantie omdat de Efteling op slechts 500 meter lopen is. Wij hadden onze kids ooit beloofd om hier een bezoek aan te brengen, maar dat was er nooit van gekomen. Toen wij op zoek waren naar een leuke locatie om een paar dagen heen te kunnen gaan, kwamen wij bij dit verblijf uit. Op deze manier konden wij twee vliegen in één klap slaan. De kinderen kregen eindelijk hun beloofde dagje uit en wij konden even heerlijk relaxen in dit logement. 

Wat een geweldige plek om heen te gaan, het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel KaatsheuvelHet verblijf, waar wij allemaal naar hebben uitgekeken was nog leuker dan wij hadden durven dromen. De ongedwongen sfeer en de zeer vriendelijke medewerkers hier in het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, hebben ons zeer goed gedaan. Zelfs onze kinderen vonden het hier geweldig. Zo konden zij gebruik maken van de kleine speelruimte in de Living en buiten in de garden was een leuke hut met glijbaan en zandbak te vinden. Voor de oudere jeugd en ook voor de ouderen zijn er veel leuke spellen te vinden op de daktuin zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart. Geen dag hoef jij je hier te vervelen. Dat hebben wij zeker niet gedaan, wij zijn tot de conclusie gekomen dat hier een paar dagen zijn, veel te kort is. Daarom hebben wij bij thuiskomst meteen een nieuwe week geboekt. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die deze plaats allemaal te bieden heeft, maar dan ook een reservering. Je kan dan met eigen ogen zien en beleven hoe geweldig het fantastische verblijf hier is.