Prachtige Recreatiewoning te koop!

te koop

Recreatiewoning te koopMijn vrouw en ik kwamen afgelopen zomer tot de conclusie dat het heerlijk zou zijn om een vakantiehuis te kopen. We zouden dan lekker in de vakanties naar dit huis toe kunnen gaan en ook in de weekenden zouden wij hier lekker kunnen ontspannen. Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar een tweede huis. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben zagen wij een recreatiewoning te koop staan. Dit zagen wij op de website van Vakantiemakelaar. Op deze website vind je allemaal huizen in vakantieparken die te koop staan.

Het huis dat wij vonden staat in Center Parcs. Dit is een park waar wij sowieso al erg graag komen. Center Parcs is erg luxe en we vinden hier eigenlijk altijd precies waar we naar opzoek zijn. Voor de kinderen heb je hier veel leuke activiteiten en buiten dat is er ook een prachtig zwembad aanwezig in het park. Een zwembad met verschillende glijbanen en dat vinden de kinderen altijd erg leuk.

Recreatiewoning Een geweldig idee!te koop

Op de website van Vakantiemakelaar zagen wij dus een recreatiewoning te koop staan. We dachten hier al lang over na en uiteindelijk besloten we om in actie te komen. We kochten de woning en daar hebben we de hele zomer van genoten. We zijn een aantal weken in Center Parcs geweest en daar zijn we volledig tot rust gekomen. Komend weekend gaan we weer lekker naar ons tweede huis. De reden? Gewoon omdat het kan!